RESISTÈNCIA: Ligier es posiciona també amb Lamborghini per al salt als LMDh

Dues setmanes després de la formalització de l’arribada de Lamborghini a LMDh per a l’any 2024, Ligier ha formalitzat la seva associació amb la marca italiana. Així, el fabricant francès s’encarregarà de tota la carrosseria del futur LMDh, però també vertebrarà la seva nova generació de prototips.

“Estem molt orgullosos que Ligier Automotive hagi estat seleccionada per Lamborghini per al seu programa LMDh. En definitiva, ens hem mantingut, en els nostres respectius àmbits d’activitat, empreses a escala humana on la implicació en l’assoliment dels objectius marcats en un temps rècord és una prioritat absoluta per a cadascun dels nostres empleats. Ligier és una empresa jove i aquesta decisió de Lamborghini ens honra i reforça les nostres orientacions estratègiques a França i als Estats Units. »

Jacques Nicolet, president de Ligier Automotive

“Ens complau anunciar la nostra associació tècnica amb Ligier a LMDh. Igual que a Lamborghini Squadra Corse, vam trobar un equip jove, competent i motivat a Magny-Cours. Ja ens sentim com un sol equip i esperem afrontar junts els reptes de futur que tenim per davant. »

Giorgio Sanna, cap de la divisió d’esports de motor de Lamborghini

No és la primera col·laboració de Ligier Automotive amb un fabricant de la categoria Hypercar, ja que el grup francès ja estava implicat com a proveïdor tècnic de Peugeot per al seu LMH.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share