RESISTÈNCIA: Porsche ja compta amb grans clients per al seu 963

Després de la presentació del Porsche 963, el LMDh del projecte Porsche Penske Motorsport, es van anunciar JDC-Miller MotorSports i JOTA Sport com els primers clients.

Els anuncis van aparèixer dies després que s’anunciés el nou model alemany. JDC-Miller rebrà assistència completa al client de Porsche Motorsport North America (PMNA), a nivell tècnic i de components, des de les proves de pretemporada. El debut competitiu està previst per a les 24 Hores de Daytona al gener.

Pel que fa a JOTA Sport, competirà al Campionat del Món de Resistència (WEC). També es va anunciar el Singer Group com a soci de preparació i gestió i Hertz com a patrocinador principal, així com la durada del projecte i l’acord: abastarà les temporades del 2023 al 2025.

Des de JDC-Miller Motorsports, el director John Church va comentar:

«Estem molt entusiasmats amb aquesta nova associació amb Porsche i la nova plataforma híbrida LMDh que estarà en la nova categoria de prototips, a partir de la temporada 2023 amb una marca tan emblemàtica com Porsche i el seu increïble llegat de carreres és simplement molt especial. Hi ha hagut molta feina per fer-ho possible i estem segurs que hem trobat el millor soci possible per al futur, i esperem afegir-hi l’increïble èxit que Porsche ja ha tingut a IMSA.

David Clark, copropietari de JOTA Sport, va dir citat al lloc web del WEC:

«Competir amb Hertz i Singer és una gran fita per a JOTA. Hem gaudit d’un èxit aconseguit a nivell mundial en els últims anys, especialment a Le Mans. Amb aquest nou equip estarem en una posició molt forta per mantenir el nostre impuls quan les competicions de cotxes esportius realment entrin en un període daurat el 2023”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments