CATALUNYA: Alex Español i Aleix Bercainos s’emporten el Ral·lisprint de la Cerdanya 2022

Sota una intensa calor es va celebrar aquest dissabte a la localitat d’Alp el 7è Ral·lisprint de la Cerdanya organitzat per Cerdanya Racing Club i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

La prova constava de 2 trams a tres passades (3 amb sentit ascendent i 3 amb sentit descendent) per la carretera GI-400 que uneix el municipi d’Alp i l’estació d’esquí de la Masella amb un total de 35,94 km cronometrats.

Des del primer moment els andorrans Alex Español i Alex Bercianos van imposar el ritme de la cursa aconseguint el millor temps al primer tram per davant Xavier Domènech i Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS) i Albert Orriols i Christian Gómez (Škoda Fabia R5 Evo).

Xavir Domènech

Xavier Domènech trencava una rotula del seu Porsche en el transcurs del segon tram que els feia abandonar la prova, mentre que Alex Español aprofitava la situació per tornar a fer el millor temps i ampliar el seu avantatge al capdavant, ara amb Albert Orriols segon i José Luis Garcia-José Murado amb un altre Škoda Fabia R5, tercers.

Al tercer tram i últim en sentit ascendent es tornava a repetir la classificació als tres primers llocs permetent a Español augmentar el seu avantatge respecte als segon i tercer classificats.

Després del re-agrupament del migdia, s’invertia el tram per fer les tres pasades de baixada. Español va tornar a fer el millor temps en el primer, però Garcia s’apropava en el segon prenent la posició a un Orriols que retornava als trams catalans. En el sisè i últim tram, Español tornava a marcar el millor temps, seguit de Garcia i Orriols, acabant en les mateixes posicions a final de la prova.

Cerdanya Racing – Pere Nubiola

A l’apartat de Regularitat Sport triomf de Joaquim Vilatarsana-Carles Basart amb un Renault R5 Copa Turbo, seguits de Narcís Marcó-Ivan Matavacas (Volkswagen Golf MK1) mentre que en tercera posició acabaven Josep Costa-Marc Durán (Porsche 911 SC). En Regularitat victòria per Esteban Munné-Olga Feliu (VW Golf GTI MK1) i segons Oriol Aymerich-Eduard Aymerich (Toyota Supra MK3).

Classificació final Velocitat 7è Rallysprint de la Cerdanya
1-Alex Español-Alex Bercianos (Škoda Fabia R5), 20’37”3
2-José Luis Garcia-José Murado (Škoda Fabia R5), +15”6
3-Albert Orriols-Christian Gómez (Škoda Fabia R5 Evo), +17”6
4-Miquel Prat-Joaquim Moreno (Citroën C3), +1’03”7
5-Josep Maria Soler-Josep Ramon Ribolleda (Porsche 997 GT3 Cup), +1’30”8
6-Francesc Gutiérrez-Maggie Gutiérrez (Opel Ascona 400), +1’35”0
7-Xavier Vidales-Jordi Hereu (Mitsubishi Lancer Evolution X), +1’39”8
8-Jordi Zurita-Xavier Amigó (Porsche 997 GT3 RS), +1’43”9
9-Sergio García-Ariadna Martínez (Citroën AX), +1’44”4
10-Josep Traserra-Mariona Zanini (Porsche GT3 997), +2’23”4

Classificació final Regularitat Sport
1-Joaquim Vilatarsana-Carles Basart (Renault R5 Copa Turbo), 11,7 punts
2-Narcís Marcó-Ivan Matavacas (Volkswagen Golf MK1), 13,4 punts
3-Josep Costa-Marc Durán (Porsche 911 SC), 89,6 punts
4-Antonio Tejón-Máximo Segurado (Audi Quattro), 379,3 punts
5-Aleix Gubianes-Alba Lloveras (VW Golf GTI MK2), 9.165,8 punts

Classificació final Regularitat
1-Esteban Munné-Olga Feliu (VW Golf GTI MK1), 9,6 punts
2-Oriol Aymerich-Eduard Aymerich (Toyota Supra MK3), 12,2 punts

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments