RAL·LICROSS: EL CERX CONTINUA FENT CAMÍ A MIRANDA

FotoCERX

La Copa de España de Rallycross (CERX) ha celebrat aquest darrer cap de setmana una nova prova, la segona de la temporada, la del seu debut com a competició federada en terreny estatal. Aquest cop el CERX aterrava a la comunitat de Castella i Lleó, al circuit Antonio Vadillo de Miranda de Ebro.

Aquesta vegada les categories representades a la cita serien el CERX1, CERX2, sent absència la categoria dels Car Cross per falta de participants a la prova.

Cal dir que la llista d’inscrits en comparació a la primera atura a Calafat, no millora en numero, sent encara més baixa, que la que fou al circuit tarragoní.

via CERX

Cal destacar la presència d’Eduard Fores al CERX2 amb un Peugeot 208 R2 qui va tindre un bon paper, marcant bon ritme i qui va obtenir el tercer lloc en finalitzar la prova.

La victòria va anar a parar a mans de Sergi Pérez, qui va poder recuperar terreny després d’arrossegar problemes durant la jornada de dissabte. Sergi ja acumula dos triomfs de dos possible i es postula com a candidat a aconseguir el títol a la segona categoria del certamen.

Pel que fa al CERX1, categoria on els vehicles que hi participen son els coneguts N5 del preparador RMC Motorsport, amb una inscripció de 7 vehicles, dels quals només 6 en van prendre part i d’aquests, solament 3 repetien venint de Calafat, eren Iñaki Barredo (Nissan Micra N5) i Edgar Vigo (Hyundai i20 N5), qui sembla que es jugarán el trofeu de campió a finals d’any, juntament amb el «Cholo» Roberto Mendez (Nissan Micra N5), el propietari de RMC Motorsport.

La prova però, de forma inesperada, el que semblava ser un duel Barredo i Vigo va acabar sent eclipsat per un nou pilot qui feia debut a Miranda i qui va demostrar tenir bon ritme, tot i les errades sobre terra, l’asturià Ivan Suarez sorprenia a tothom emportant-se la victòria amb el seu Ford Fiesta N5, amb una sorprenent actuació a la final amb una molt bona sortida i amb una mica de suspens per una errada en una corva que li va fer girar el cotxe i de poc perd el triomf.

via CERX

La propera prova, que s’espera pel mes d’Octubre, serà sobre terreny portuguès, al circuit de Castelo Branco, on sembla que tindrem un bon grapat d’inscrits locals per tal de posar un mica de llum a aquesta Copa de España de Rallycross que sembla que tot i els esforços que estan fent, hi està costant fer-se lloc dins de l’atapeït calendari de competicions, que encara hi ha manca d’interès.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments