RAL·LICROS: Històric cap de setmana a Montalegre amb el triomf de Grönholm al WorldRX de Portugal 2022

Niclas Grönholm va aconseguir la seva primera victòria al Campionat del Món de Ral·licros de 2022, després que una emocionant final a Portugal li permetés aconseguir el botí de la cinquena ronda de la temporada, mentre que la seva companya d’equip del Construction Equipment Dealer, Klara Andersson, va fer història en pujar al podi.

Johan Kristoffersson havia passat primer sota la bandera a quadres a Montalegre, però les celebracions de la seva cinquena victòria consecutiva al World RX van durar poc quan el pilot del Volkswagen RX1e va rebre una penalització de 10 segons per un xoc a la segona volta amb Timmy Hansen, que va fer que el pilot del Peugeot 208 RX1e es sortís cap a la grava.

Ole Christian Veiby va acabar segon amb el seu VW RX1e – el seu quart lloc entre els tres primers en cinc sortides el 2022 – amb Andersson lluitant tot el camí fins a la meta en tercera posició.

Klara Andersson de 22 anys no només va completar un doble podi per al CE Dealer Team, sinó que també es va convertir en la primera dona a assolir el podi a la història del WorldRX.

Timmy Hansen va acabar finalment en una decebedora quarta posició en un dia que en un moment donat prometia molt més per a l’equip Hansen World RX, amb el seu germà petit Kevin patint una autèntica muntanya russa, des de la pujada d’avançar brillantment Kristoffersson en dues ocasions a la primera cursa fins a la davallada d’abandonar els procediments a la semifinal, just quan semblava estar a punt de donar la batalla al líder del campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments