RAIDS: Audi i Sainz manen, Al-Rajhi i Toyota guanyen i Prodrive perd durant la primera etapa del Ral·li del Marroc 2022

Carlos Sainz va demostrar que Audi està al ritme dels cotxes de combustió tradicionals després de marcar el millor temps a l’Etapa 1B del Ral·li del Marroc. Corrent a la classe Open, Carlos Sainz va anotar un temps de 3 hores, 28 minuts i 13 segons, cosa que va ser 51 segons més ràpid que el millor de les actuacions T1 que va aconseguir Yazeed Al-Rajhi.

Els companys d’equip de Sainz també van estar en ritme encara que es van barrejar més amb la resta de participants: Mattias Ekstrom va anotar la P5 del dia i Stephane Peterhansel la P7, tots dos a més de 10 minuts de Sainz.

Si sumem els temps de la general, Sainz seria líder de la classificació per 20 segons sobre Al-Rajhi.

Primera jornada amb començament difícil per a Sébastien Loeb (Bahrain Raid Xtreme), ja que el líder del campionat mundial ha perdut 20 minuts i 40 segons davant del seu rival Nasser Al Attiyah (Toyota Gazoo Racing), segon duranr la primera jornada i a la general per darrere de Yazeed Al-Rajhi (Toyota Overdrive). A T3, ‘Chaleco’ López (Can-Am Factory South Racing) es va emportar la victòria, igual que Marek Goczal (Cobant-Energylandia Rally) a T4.

Sébastien Loeb (Bahrain Raid Xtreme) va començar el ral·li canviant un triangle de suspensió al voltant del quilòmetre 20, abans de patir dues punxades al final de l’etapa… i una penalització de dos minuts per excés de velocitat en arribar al bivac. Al final, va acabar novè entre els T1, a més de 23 minuts del líder.

La victòria va ser per a Yazeed Al Rajhi (Toyota Overdrive) per davant de Nasser Al Attiyah (Toyota Gazoo Racing) que va acabar a 3’13 del saudita. Przygonsky (X-Raid Mini JCW) va completar el podi.

Com Loeb, Guerlain Chicherit (GCK Motorsport) va punxar dues vegades, però ha aconseguit el millor resultat de Prodrive amb un quart lloc a 9’50 del guanyador. A la classificació provisional, el saudita avantatja en 3’05 el qatarià i Chicherit és a gairebé deu minuts. Loeb és setè.

A la T3, López (Can-Am Factory South Racing) ha guanyat per davant del seu company d’equip Helder Rodrigues i de Seth Quintero (Red Bull Off-Road Junior Team), amb el trio gairebé al mateix minut.

Cristina Guttierez (Red Bull Off-Road Junior Team) va acabar 4a a gairebé un quart d’hora. A T4, Marek Goczal (Cobant-Energylàndia Rally) ha acabat tretze minuts per davant dels pilots de South Racing Can-Am, Rokas Baciuska i Lucas Del Rio. A T5, Zuurmond (Rainbow Truck) es va imposar per davant de tres Iveco Powerstar de MM Technology, amb el cap Martin Macik a un minut. A la general, el txec lidera la classificació general amb trenta segons d’avantatge sobre l’equip holandès.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments