TURISMES: BMW i Valentino Rossi estrenen el nou M4 GT3 al Circuit de Barcelona – Catalunya

L’equip BMW M WRT va completar els primers tests amb el BMW M4 GT3 al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb Valentino Rossi fent també les primeres voltes al volant del GT3 de la marca bavaresa.

Un parell de cotxes, un amb una decoració blanca i el segon amb un esquema de color negre i la insígnia 46, eren a la pista un dia després de la final de la Fanatec GT World Challenge Europe.

En el comunicat de BMW sobre la prova va dir que es va utilitzar principalment com una oportunitat perquè l’equip «guanyés experiència» i «obtingués les primeres impressions del comportament de conducció» abans de posar en marxa els cotxes com a part del canvi a BMW per a la propera temporada.

Com a part del test, Valentino Rossi va conduir el M4 GT3 per primera vegada abans de la seva segona campanya a les carreres de GT. Tant el pilot com l’equip van comptar amb el suport del pilot de fàbrica Philipp Eng, que va disputar la final del cap de setmana passat amb ROWE Racing.

L’equip WRT competirà amb el M4 GT3 en paral·lel a les seves tasques de desenvolupament amb el cotxe BMW M Hybrid V8 LMDh, que serà al Campionat Mundial de Resistència el 2024.

El programa de curses de l’equip a GT3 juntament amb l’alineació de pilots s’anunciarà més endavant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments