WRC: El mític Sisteron amenaçat per al Rallye de Monte-Carlo 2023

Segons informen mitjans francesos la disputa d’alguns tram de la 91a edició del Rallye de Monte-Carlo estarien en perill.Concretament el pas pel tram Saint-Geniez/Thoard esta amenaçat de cancel·lar-se.

Segons alguns polítics de la zona, sembla que diversos llocs del coll de Fontbelle són perillosos:

“Hi ha llocs on ja no hi ha barreres de seguretat. El camí està enfonsat. La seguretat simplement no està garantida. Si deixo passar cotxes i hi ha un accident, serà responsabilitat meva. »

I és BFM.TV qui explica la notícia, Bernard Teyssier, vicepresident adjunt d’atractiu turístic de Provence Alpes Agglomeration ha explicat aquest dimecres al vespre a BFM DICI:

“M’ha trucat el responsable de seguretat del ral·li. Estava devastat. Va rebre una carta del departament on explicava que no tenia autorització per fer l’especial prevista entre Saint-Geniez i Thoard pel coll de Fontbelle.

Per la seva banda, l’organització de la 91a edició del Monte-Carlo és més optimista i sembla que els trams de dissabte es faran sense problemes, però resta a l’espera l’especial de Briançonnet.

Segons el mitjà francès citat sembla que s’està estudiant una solució alternativa si s’ha cancel·lar el pas pel coll de Fontbelle entre Authon i Thoard, l’organització de la prova treballa en un «pla B» a la banda de Bayons però la situació geogràfica no és òptima i massa lluny de la ruta prevista.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments