WRC: Toyota vol començar a fer negoci amb els Rally1

La marca japonesa ha confirmat aquest divendres la seva alineació de pilots per al 2023, en què Takamoto Katsuta es convertirà en el tercer pilot de l’equip oficial en els ral·lis que Ogier no corri.

El pilot protegit de 29 anys compartirà el tercer seient de l’equip amb el vuit vegades campió del món Sébastien Ogier, que ha acordat una altra campanya parcial amb Toyota després de conduir sis ral·lis per a l’equip aquest any.

Katsuta disputarà la temporada completa, però canviarà a un quart GR Yaris per als esdeveniments en què Ogier estigui inscrit, cosa que obre la porta a que hi hagi un quart cotxe disponible per llogar fins a set esdeveniments l’any que ve.

La publicació britànica autosport.com publicava avui que Latvala ha afirmat que l’equip està desitjant ampliar el programa de carreres per a clients i està disposat a llogar el cotxe als pilots i que ja han rebut algunes sol·licituds .

“Però, per descomptat, hem estat considerant que – a [set] esdeveniments on tenim un quart cotxe disponible – consideraríem una opció de lloguer.

Latvala

“Hem anat creant un programa de clients perquè és una cosa que volem fer en el futur, volem córrer amb alguns cotxes i potser pensar en la part comercial.

Latvala
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share