SCER: Súper López aconsegueix el seu tercer títol nacional al Ral·li Villa de Adeje 2022

Els campions de l’ERC 2022, Efrén Llarena i Sara Fernández, han culminat la temporada per la porta gan, guanyant el 31 Ral·li Villa d’Adeje, on van sumar la seva tercera victòria a nivell nacional amb l’Škoda Fabia Rally2 Evo de MRF Tyres, proclamant-se així subcampions del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis). Pepe López i Borja Rozada han finalitzat tercers amb el Hyundai i20 N Rally2 de Teo Martín Motorsport, sumant els punts necessaris per coronar-se per tercer cop supercampions d’Espanya de Ral·lis.

Els locals Enrique Cruz i Yeray Mujica, guanyadors de la passada edició de la prova de Tenerife, no han pogut mantenir el duel que van protagonitzar durant la primera etapa amb els campions d’europa. Els integrants de l’equip DISA Copi Sport han rubricat un nou títol autonòmic i la segona posició final d’aquesta vuitena i última cita del SuperCER.

SCER

Alejandro Cachón i ‘Jandrín’ López han disputat el podi als madrilenys fins als últims quilòmetres, completant definitivament la seva primera campanya amb el Citroën Rally Team com a quarts classificats del 31 Ral·li Villa d’Adeje, i en tercera plaça del SuperCER.

Surhayen Pernía i Alba Sánchez han acabat cinquens de la cita canària, i a esquena també dels asturians a la taula de puntuacions del certamen nacional, amb un dels Hyundai i20 N Rally2 de l’equip Terra Training Motorsport.

L’últim triomf de la temporada del Trofeu 2RM de l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) ha estat per al Peugeot 208 Rally4 pilotat per José Gregorio Bello i Cristian González.

La última prova no puntuable però d’obligada presència serà el proper 17 de desembre al circuit del Jarama.

31 RAL·LI VILLA DE ADEJE:

1º- Efrén Llarena / Sara Fernández (Škoda Fabia Rally2 Evo), 1:18:10.6
2º- Enrique Cruz / Yeray Mujica (Ford Fiesta R5 MkII), a 15.8
3º- Pepe López / Borja Rozada (Hyundai i20 N Rally2), a 47.0
4º- Alejandro Cachón / ‘Jandrín’ López (Citroën C3 Rally2), a 58.1
5º- Surhayen Pernía / Alba Sánchez (Hyundai i20 N Rally2), a 1:50.3

CLASSIFICACIÓ SCER 2022:
1º- Pepe López, 235 punts
2º- Efrén Llarena, 224 punts
3º- Alejandro Cachón, 209 punts
4º- Surhayen Pernía, 170 punts
5º- Iván Ares, 103 punts

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments