WRC: El Safari anuncia petits canvis per al 2023

Sembla que un cop s’ha fet públic el calendari del WRC 2023 tot els organitzadors s’han afanyat a dir la seva.

Aquest cop és el torn del Safari, que va tornar al calendari del Campionat del Món de Ral·lis per a la temporada 2021. La llegendària prova ha arribat per quedar-s’hi, ja que a principis d’aquest any es va confirmar que el ral·li romandrà al calendari fins al 2026.

Els organitzadors de la cursa han dit que l’any que ve hi haurà alguns petits canvis. Tot i això, el recorregut seguirà sent en gran mesura el mateix que el de la cursa de l’estiu passat.

La cronometrada de Narasha no es durà a terme en la propera edició, sinó que serà substituïda per Malewa, una cronometrada que no va formar part de la cursa de l’estiu passat, però es va córrer a Safari el 2021.

A més, l’especial de Kedong s’escurçarà considerablement. L’any passat, Kedong va ser el tram més llarg (31,25 km) i també la més difícil del ral·li.

Al final de l’especial, la sorra era extremadament tova i els cotxes s’encallaven fàcilment. La majoria dels cotxes petits no van arribar a passar-hi ja que el tram va haver d’aturar-se.

El Ral·li Safari és la setena prova de la temporada 2023 i tornarà a celebrar-se el cap de setmana de Sant Joan, del 22 al 25 de juny. La cursa se centrarà a la ciutat de Naivasha, a menys de 100 quilòmetres de la capital kenyana, Nairobi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments