CATALUNYA: Terra de clàssics

L’organització del Rally Costa Daurada Legend ha anunciat la seva entrada al calendari del Campionat d’Espanya de ral·lis històrics per a la temporada 2023. Aquesta cursa es sumarà al Rally Costa Brava, que ja forma part del calendari des de fa anys i que serà la primera cursa de la temporada.

El Rally Costa Daurada Legend es disputarà als voltants de la localitat de Reus i es preveu que compti amb un gran nombre de participants, tant a nivell local com nacional. L’altra novetat anunciada pels organitzador de la prova és el canvi de dates, passem de finals d’octubre o principis de novembre a principis de juny. Això significa que passem de la tardor a la primavera.

Ara caldrà veure quin recorregut dissenya l’organització després dels problemes viscuts aquesta última edició de la prova amb algunes associacions de la comarca del Priorat.

L’organització del rally ha destacat la importància de la seva entrada al calendari del campionat d’Espanya de ral·lis històrics:

Finalment i després de l’aprovació a l’assemblea de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, celebrada el passat 16 de desembre de 2022, podem confirmar que el nostre Ral·li Costa Daurada LEGEND REUS serà una de les 7 proves puntuables per al Campionat Espanyol de Regularitat i Velocitat de Vehicles Històrics .
Havent passat el test com a prova del campionat de copa d’escuderies el mes de novembre passat, l’any 2023 serà una prova puntuable per al campionat nacional de vehicles històrics CERVH. La data designada dins del campionat és els dies 9 i 10 de juny del 2023.

En definitiva, l’entrada del Rally Costa Daurada Legend al calendari del Campionat d’Espanya de ral·lis històrics, juntament amb la puntuabilitat del Costa Brava pel campionat d’Europa, suposarà un gran impuls per aquesta disciplina que cada cop agafa més volada a casa nostra.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments