DAKAR 2023 – ETAPA 10: Loeb segueix la seva remuntada aconseguint la seva quarta victòria

Res sembla aturar-lo en aquest final de Dakar.Sébastien Loeb no ha deixat opció aquest dimecres, guanyant una tercera etapa consecutiva per portar el seu total a 4 en aquest Dakar 2023.

Al desert saudita, l’Alsacià ha viscut un dia relativament tranquil. És senzill, el pilot BRX ha liderat de principi a fi, fins i tot liderant en tots els punts d’interès d’aquesta etapa de només 114 quilòmetres, la més curta d’aquesta 45a edició.

A Audi, la satisfacció només pot arribar de Mattias Ekström i Emil Bergkvist, els únics supervivents de l’armada alemanya després de la retirada de Stéphane Peterhansel i Édouard Boulanger i Carlos Sainz i Lucas Cruz. Cinquè després del primer waypoint, els suecs han remuntat durant l’etapa i han arribat a la segona posició a 3’04 de Sébastien Loeb i Fabian Lurquin. Lucas Moraes i Timo Gottschalk han completat el Top 3 de la jornada a poc més de 5 minuts dels guanyadors.

Nasser Al-Attiyah (QAT) of Toyota Gazoo Racing races during stage 10 of Rally Dakar2023 from Haradh to Shaybah, Saudi Arabia on January 11, 2023 // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool // SI202301110785 // Usage for editorial use only //

A la classificació general, aquest dimecres no s’aprecia cap canvi important. Quart de la jornada, el duo Nasser Al-Attiyah-Mathieu Baumel manté bona part del avantatge al capdavant del Dakar amb 1h21’34 per davant de Lucas Moraes i Timo Gottschalk. Guanyadors per quarta vegada en aquest Dakar 2023, Sébastien Loeb i Fabian Lurquin es mantenen tercers però ja es troben a menys de 16 minuts de la segona posició.

Jakub Przygonski (POL) of X-Raid MINI JCW Team races during stage 09 of Rally Dakar 2023 from Riyadh to Haradh, Saudi Arabia on January 10, 2023 // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool // SI202301100888 // Usage for editorial use only //

Entre els catalans excel·lent actuació de nou per Armand Monleón a bord del Mini d’X-Raid, navegant amb el polonès Przygonzki. Catorzena posició per Dani Oliveras, copilot de l’argentí Yacopini, i vint-i-dosena per Isidre Esteve i Txema Villalobos en una gran actuació. Laia Sanz avui ha arribat en trenta-setena posició per davant de Carlos Checa i Marc Solà que ho han fet en la quarantena en un mal dia pels Astara.

Laia Sanz (ESP) of Astara Team races during stage 09 of Rally Dakar 2023 from Riyadh to Haradh, Saudi Arabia on January 10, 2023 // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool // SI202301100879 // Usage for editorial use only //

En la classificació general Oliveras continua sent el català més ben posicionat en la desena posició, per davant d’Isidre Esteve i Txema Villalobos que son vintens, Carlos Checa i Marc Solà que son vint-i-tresens, just per davant d’Armand Monleón.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share