TURISMES: Lynk & Co Cyan Racing torna a la competició després del cas Good Year

Es confirma el retorn de Lynk & Co Cyan Racing a la competició, després que l’estructura es retirés de la Copa del Món de Turismes de la FIA (WTCR) plantejant algunes preguntes sobre la seguretat dels pneumàtics utilitzats en la competició que va acabar el 2022.

“Estem encantats de continuar la nostra cooperació exitosa i a llarg termini amb Lynk & Co i Geely Group Motorsport en la competició mundial de turismes en l’emocionant nou TCR World Tour el 2023 i més enllà”,

Fredrik Wahlén, director d’equip de Cyan Racing

“Aquest és el nivell més alt de les curses de turismes i amb les noves normatives esportives i els pneumàtics nous en comparació amb el WTCR, no tenim cap dubte que la competició serà extremadament dura”.

El TCR World Tour ha evolucionat des del WTCR per ser el punt més alt de les curses internacionals de turismes aquest 2023, però en aquests moments només té dos equips confirmats. A més de Lynk & Co Cyan Racing, Comtoyou Racing ho havia fet abans. Cyan Racing ha guanyat set títols mundials, més recentment els títols de pilots i equips de 2021 amb Lynk & Co.

“Donem suport total a Cyan Racing en la seva decisió d’unir-se al TCR World Tour, obrint un nou capítol en un viatge molt reeixit entre l’equip i Lynk & Co. que va començar el 2018”,

Alexander Murdzevski Schedvin, cap de Geely Group Motorsport

“La decisió de Lynk & Co Cyan Racing d’entrar al TCR World Tour subratlla encara més el nostre compromís amb les curses de turismes com a plataforma de màrqueting de productes sense igual”.

El TCR World Tour 2023 circularà per circuits d’Àsia, Europa, Oceania i Amèrica, començant la temporada entre el 28 i el 30 d’abril a Portimão. El calendari complet de nou caps de setmana serà confirmat en els propers mesos pels promotors, ja que només s’han anunciat els circuits de Spa-Francorchamps i Hungaroring, amb TCR Europe, a més de l’AIA, i Bathurst a Austràlia.

Les alineacions de pilots de Lynk & Co Cyan Racing per al TCR World Tour es comunicaran més endavant.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share