WRC: Delecour segueix amb el Rally1 entre cella i cella

François Delecour està decidit a córrer amb un cotxe amb especificacions de Rally1 després de la seva participació i triomf al Masters Cup Rallye Monte-Carlo.

El francès de 60 anys va acabar segon a la temporada del WRC de 1993 i va aconseguir quatre victòries generals al llarg de la seva carrera, la seva primera a Portugal 1993. La seva darrera campanya va ser un programa del WRC 2002 com a pilot de fàbrica a temps complet per a Mitsubishi, però des de llavors s’ha mantingut actiu al volant de diversos cotxes.

L’apassionat francès va començar el seu 24è Rallye Monte-Carlo a principis d’aquest mes amb el nou Skoda Fabia RS Rally2, guanyant Masters i acabant 10è al WRC2.

Delecour va revelar que va estar a punt de fer la carrera en un dels Ford Puma Rally1 de M-Sport, però les seves esperances es van frustrar perquè l’equip britànic no tenia prou cotxes disponibles.

Ara, Delecour creu que serà l’any en què podrà treure aquest desig de la seva llista:

«L’any que ve farem un gran esforç per fer Monte-Carlo amb un Rally1. Aquest any estava gairebé a punt, però a l’últim moment Malcolm [Wilson, propietari de M-Sport] em va dir: «François, no tinc cotxe, ho sento molt». «Seria molt interessant comparar i veure si [encara] tinc la velocitat. Teníem el pressupost per fer-ho”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments