El Ral·li de la Llana Ripollès arriba amb més força que mai a la seva 24a edició

El Ral·li de la Llana Ripollès – Trofeu Autosi promet ser més emocionant i diversa que mai.

Aquesta prova, que tindrà lloc els dies 31 de març i 1 d’abril, s’estén pel Ripollès, Osona, la Garrotxa i ara també pel Berguedà, convertint-se en puntuable per a altres copes de promoció de nous pilots i copilots com el Volant RACC i la Challenge Saxo 8v. A més, el Ral·li sumarà de nou punts per a les Copes Michelín i Pirelli.

Aquest any, el Ral·li de la Llana Ripollès – Trofeu Autosi oferirà als participants un recorregut de 393 km, dels quals 126 km seran cronometrats, amb un shakedown a Ripoll i 10 proves especials, distribuïdes en 4 seccions i amb 3 reagrupaments a Alpens, La Nou i Sant Joan de les Abadesses. A diferència de l’edició anterior, la competició inclourà un tram inèdit, un d’invertit i un altre de modificat.

El període d’inscripcions per participar en aquesta nova edició de La Llana es va iniciar el passat 1 de febrer i finalitzarà el 23 de març pròxim. El nombre d’inscrits ja és important i es preveu que es pugui arribar al màxim autoritzat de 120 equips participants.

Per als aficionats que vulguin seguir la competició, s’ha creat un canal exclusiu de Telegram, a través del qual es podrà estar permanentment informat del ral·li. Així, tots els seguidors podran viure cada moment d’aquest esdeveniment i conèixer totes les incidència de la prova.

Amb la incorporació del Berguedà i les altres novetats que ha introduït la prova, la 24a edició del Ral·li de la Llana Ripollès – Trofeu Autosi promet ser un dels millors ral·lis del Campionat de Catalunya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments