Hyundai serà a Croàcia en honor a Craig Breen

Hyundai Motorsport ha confirmat la seva participació en la quarta ronda del Campionat del Món de Ral·lis, el Ral·lide Croàcia, que se celebrarà del 20 al 23 d’abril.

La companyia coreana ha decidit competir en aquesta prova en honor al pilot irlandès Craig Breen, que va morir en un accident preparant el mateix ral·li. La decisió de participar en aquesta prova ha estat presa «després d’una llarga reflexió», segons ha explicat Hyundai en un comunicat, «en acord amb la família de Craig Breen, el seu copilot James Fulton, els equips de Hyundai Motorsport i els membres de l’equip». La família de Craig Breen i James Fulton han confirmat que desitjaven que l’equip participés en la cursa a Croàcia en honor a Craig.

Per a aquesta ocasió especial, les dues Hyundai i20 Rally1 portaran una decoració especial que representarà els colors de la bandera irlandesa.

Participem en aquest ral·li per sobre de tot per rendir homenatge a Craig, a la seva increïble vida i al seu talent. Craig era un orgullós irlandès i un representant apassionat de la comunitat irlandesa del ral·li»

Cyril Abiteboul, director de l’equip coreà.

El WRC retira el número 42 en memòria de Craig Breen Després de l’anunci de la participació de Hyundai al Ral·li de Croàcia, el WRC ha anunciat la retirada del número 42 del campionat. Atribuït a Craig Breen des del 2019, aquest número no estarà disponible fins al final de la temporada 2023 com a homenatge al pilot irlandès.

El número 43 també ha estat retirat a principis d’any després de la mort del pilot americà Ken Block.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments