Hyundai arriba a Portugal amb ganes de retre homenatge a Breen en forma de triomf

Tot just un mes després de la tràgica mort de Craig Breen, l’equip Hyundai s’acosta al seu retorn al Campionat del Món encara amb el cor compungit.

Per al seu director Cyril Abiteboul, Portugal marca una nova etapa en el dol de les seves tropes que estan decidides a treballar per la memòria de l’irlandès.

«No es pot negar que encara és increïblement difícil per al nostre equip, i això no canviarà durant un temps. Hem tingut temps de processar les nostres emocions, però encara sentim la pèrdua de Craig. El nostre objectiu a Croàcia era competir en la seva memòria, i ara volem homenatjar-lo lluitant constantment al capdavant».

Més enllà de l’aspecte emocional, encara difícil d’assumir, el Ral·li de Portugal correspon a l’inici d’una sèrie de set proves consecutives disputades sobre terra. En aquesta superfície, l’i20 N Rally1 Hybrid va demostrar a Mèxic o fins i tot l’any passat que podia guanyar en tots els terrenys. A Mèxic el març passat, Esapekka Lappi va enfrontar-se a Sébastien Ogier durant la primera etapa abans de sortir de la carretera mentre Thierry Neuville va signar, amb un segon lloc, el seu millor resultat de l’inici de temporada.

«Portugal iniciarà una sèrie d’esdeveniments de terra, on creiem que podem ser forts. Sabem què es pot fer des de Mèxic; Thierry i Martijn van aconseguir una magnífica segona posició, i Esapekka i Janne estaven en bona forma per liderar el ral·li només en la seva tercera prova amb l’equip, demostrant la seva velocitat i potencial”.

“Amb una bona preparació i determinació, crec que podrem aconseguir la mateixa actuació el proper cap de setmana. Encara estem molt tristos d’entrar al Ral·li de Portugal, i la mort de Craig ens afectarà de vegades, però crec que és important que recordem gaudir-ne, per a ell.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments