Els Toyota molt per davant de la resta segons Sordo

Dani Sordo no va poder fer res contra Kalle Rovanperä a Portugal

L’experimentat pilot de Hyundai va haver de cedir davant el jove finlandès durant la prova portuguesa. El càntabre allotjat a Andorra va aconseguir lluitar durant la primera etapa divendres, però finalment va deixar-se anar dissabte per acabar segon a gairebé un minut del guanyador.

Inevitablement feliç amb el seu primer podi de la temporada, el primer des del Ral·li Acròpolis del setembre de 2022, Dani Sordo va admetre que no podia fer res per molestar a Kalle Rovanperä aquest cap de setmana.

Sembla que conduïm amb un R5 en una altra categoria. Sabem que condueix molt bé i que té molt talent. Ja ho va fer l’any passat. Sabem que sempre pot fer un pas més i dir ‘ciao, bang!’.

Consistentment més ràpid durant el cap de setmana, Kalle Rovanperä va emmalaltir els seus oponents pel desgast, especialment a la novena cronometrada, on el pilot de Toyota va ser 12 segons més ràpid que el seu principal perseguidor. El finlandès finalment va guanyar amb un avantatge de 54 segons, amb la bonificació addicional dels 5 punts de Power Stage.

Per a Dani Sordo, aquest segon lloc a Portugal té necessàriament un lloc especial. L’home que havia de compartir el 3r Hyundai i20 Rally1 amb Craig Breen aquesta temporada va voler retre homenatge al seu antic company d’equip en acabar el ral·li.

Craig va estar al meu costat durant tot el ral·li i em va empènyer cap als meus límits. Vull regalar aquest podi a la seva mare i al seu pare, perquè els vaig prometre que portariem aquest casc per a ell. Recordo que el vaig trucar després de Suècia per dir-li que era tan ràpid, i em va dir: ‘Ara tens la pressió!’ Bé, Craig, he tornat.

Pròxima trobada de Dani Sordo: el Ral·li de Sardenya, de l’1 al 4 de juny. La resta del seu programa per al 2023 encara s’ha de determinar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments