Albert Costa es convertirà en el tercer català en competir al DTM

A causa d’una coincidencia de dates de Jack Aitken, Albert Costa substituirà el pilot britànic per a la prova del DTM prevista a Zandvoort (23-25 ​​de juny)

Jack Aitken no es podrà presentar a l’inici de la segona prova de la temporada del DTM a Zandvoort (Països Baixos). El pilot britànic-sud-coreà ha estat seleccionat per Cadillac per competir a les 6 Hores de Glen, que tenen lloc el mateix cap de setmana, al costat de Pipo Derani i Alexander Sims.

L’antic pilot reserva de Williams a la F1 (un Gran Premi disputat) serà substituït a l’equip d’Emil Frey Racing per Albert Costa al volant d’un Ferrari 296 GT3. El català s’ha distingit especialment aquesta temporada a la categoria LMP2 del WEC amb Inter Europol Competition. El barceloní coneix bé l’equip suís per haver competit en tres temporades del GT World Challenge Europe del 2020 al 2022.

Tercer català al DTM

El primer català en competir al DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) va ser Miguel Molina. Nascut el 17 de febrer de 1989 a Girona, Molina va debutar en el DTM el 2010 amb l’equip Audi. Durant la seva carrera en aquest campionat, va aconseguir importants èxits, incloent-hi victòries i podis.

El 27 de setembre del 2015 Molina aconsegueix la primera victòria d’un català al DTM a Nürburgring. El 2016, aconsegueix la seva segona victòria en el campionat a la segona cursa de Lausitzring. A més, en la penúltima carrera de la temporada aconsegueix repetir l’èxit, aquesta vegada a Hockenheimring.

El segon català en competir al DTM va ser Dani Juncadella. Nascut el 7 de maig de 1991 a Barcelona, Juncadella va fer el seu debut en el DTM el 2013, competint per l’equip Mercedes-Benz. Després de no participar el 2017, torna el 2018 una altra vegada amb Mercedes, aconseguint una victòria a Brands Hatch. El 2019 i amb el canvi de normativa es canvia a l’equip oficial d‘Aston Martin. El 2021 i amb el Mercedes-AMG GT3, tornaria a disputar la temporada sencera, aconseguint un segon lloc a Nürburgring.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments