Lappi i la gran feina de segon pilot durant el Ral·li de Sardenya 2023

Esapekka Lappi i Janne Ferm van fer un bon ral·li a Sardenya, i només va deixar d’empènyer quan va veure fora Ogier, amb Neuville a només 3,1 segons.

Separats per només 3,1s abans de l’abandonament d’Ogier, el pilot finlandès va fer una gran tasca d’equip afluixant i cedint 26,9s amb Neuville.

“Quan vaig veure en Seb, estava clar que no lluitaria. Va ser una decisió fàcil de frenar».

Va ser una bona acció per a l’equip, un podi més:

Estic molt content i satisfet, sens dubte. Fins ara hi ha hagut un parell de podis, tercers llocs, diguem-ne que els darrers tres anys sempre he estat tercer, així que està bé tornar al segon lloc com a mínim.

Com he dit, és un molt bon resultat per a l’equip, després del que ha passat els últims dos mesos, així que és una recompensa per a tots els membres de l’equip.

Normalment no es fa un ral·li amb 12 pneumàtics tous, és cert que hem fet servir 14 pneumàtics durs, però si li diem a algú que hem fet el Ral·li de Sardenya amb 12 pneumàtics tous, no ens creuran. Per tant, aquest va ser sens dubte el repte més gran.

Sens dubte és interessant, no puc dir que sigui un avantatge no haver-hi estat, així que sens dubte és un inconvenient, però sí. crec que l’enfocament serà una mica diferent. He de ser intel·ligent, no abusar-ne massa, intentar entendre què he de fer i com he de conduir en aquestes condicions, a què ens trobem. Com a Croàcia, espero que al final valgui la pena.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments