Abiteboul torna a la càrrega i demana canvis en el format del WRC

Abiteboul creu que el format de les proves del campionat es pot millorar per augmentar el seu atractiu per a equips, pilots i aficionats.

La crida a l’acció de l’excap de Renault Fórmula 1 es va produir en resposta als comentaris realitzats per Kalle Rovanpera, de Toyota, a la roda de premsa posterior al ral·li de Sardenya.

Rovanpera creu que caldria repartir un joc de pneumàtics nous específicament per al Power Stage, per evitar que les tripulacions hagin d’estalviar pneumàtics els diumenges al matí i millorar així l’espectacle per als aficionats.

Preguntat pel mitjà britànic autosport.com Abiteboul va anar més enllà suggerint que tot el format del cap de setmana s’hauria de sotmetre a una revisió.

Crec que diumenge no funciona. No crec que només petits arranjaments solucionin el problema que tenim amb diumenge.

Abiteboul

Crec que amb el format del cap de setmana que culmina el diumenge és una cosa que no funciona i crec que hauríem de revisar en general abans d’intentar arreglar un problema que és conseqüència del Power Stage que ja era un arranjament per a un altre problema. Crec que hauríem de fer una nova revisió al cap de setmana.

Abiteboul

No és només diumenge, crec que cada dia ha de tenir la seva pròpia narrativa. A les pel·lícules i a la majoria dels esports hi ha un clímax, i nosaltres en necessitem un al ral·li.

Abiteboul

Divendres ha de significar alguna cosa, dissabte ha de significar alguna cosa i diumenge ha de significar alguna cosa. Tenim una acumulació d’etapes i, de sobte, diumenge ja no hi ha res a fer. Hem d’analitzar-ho tot.

Abiteboul

Abiteboul s’unirà als pilots del WRC i als representants dels equips que assistiran a una reunió amb el promotor del campionat per compartir idees que millorin l’atractiu de la disciplina durant aquesta setmana.

La reunió es produeix després dels comentaris realitzats pel pilot de Hyundai Thierry Neuville, que ha demanat que el WRC faci més per augmentar-ne la popularitat.

Hi ha una presentació del promotor i puc dir que vull ser part de tot i contribuir tant com vulgui. M’encanta aquest esport, però hi ha algunes coses que necessitem i podem arreglar-ho.

Abiteboul

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments