Rovanperä demana solucions per als diumenges

Kalle Rovanperä surt líder del campionat després de Sardenya, una prova que no li agrada

El finlandès va arribar a la vuitena posició de la general abans de reaccionar amb força a la pluja per guanyar els 49,90 quilòmetres especials de Monte Lerno, pujant al quart lloc al final de la jornada. Aleshores va ser un dels pocs pilots que va evitar problemes en un dissabte, en condicions més humides, ocupant el tercer lloc de la general, tot i haver de gestionar el nombre limitat de pneumàtics de compostos més tous disponibles en el que normalment és un ral·li calorós i abrasiu. Capaç de conservar goma durant les primeres cronometrades de diumenge, Rovanperä va atacar i va guanyar la Power Stage, reduint així la pèrdua de punts davant Thierry Neuville.

Va arribar a Sardenya com a líder del campionat, va marxar com a líder del campionat, però el primer lloc a la carretera en condicions normals és difícil:

És una mica sorprenent. No tenia grans expectatives pel cap de setmana, en un ral·li que no m’agrada gaire al calendari. Així que sempre va ser una gran lluita per a mi. Simplement no m’agrada gaire. Per tant, estic molt satisfet amb el resultat final.

Alerta amb els diumenges

El campió del món ha tornant a alertar la fia del que han estat els diumenges al matí en què tothom està guardant pneumàtics:

Crec que està ben clar, la FIA ha de fer una regla per donar els pneumàtics nous abans de la Power Stage. No crec que sigui un gran augment de costos i és molt fàcil crear una zona d’ajustament de pneumàtics abans de la Power Stage. Com a Portugal, és el mateix, quan no hi ha batalla és dolent per a l’afició. De fet, anem molt a poc a poc pels trams, ho fem perquè tots els altres també. No és molt agradable per als aficionats i tampoc per a nosaltres. Crec que això podria ser una solució.

Acabant amb expectatives per a Kènia, la següent cursa:

Sempre m’ha agradat l’esdeveniment les dues vegades que hi vam ser. L’any passat va ser bo, el 2021 també va anar bé fins que vam tenir alguns problemes i vam quedar atrapats. Però sí, estic molt content d’anar-hi. Sempre depèn molt del temps, perquè pot canviar completament el ral·li, així que és realment un gran repte, però crec que ens va molt bé. Per tant, per descomptat, hem de veure quines són les condicions i espero que puguem fer una bona cursa i aportar bons punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments