Toyota veu l’hidrogen el camí a seguir a curt termini

Tots els principals responsables del WRC admeten que és poc probable que el Campionat del Món de Ral·lis sigui disputat per cotxes només elèctrics a curt/mig termini

Si l’autonomia dels cotxes de carretera ja arriba a un punt en què ja n’hi ha prou amb que la gent no ‘s’estressi’ massa, als esports de motor només podem veure cotxes elèctrics als circuits, tal com existeixen com és el cas del WorldRX o l’Extreme E, fora dels camins. En els ral·lis és completament impossible de moment i no és previsible que això pugui canviar a curt termini degut a les distàncies que han de recorrer sense assistència.

Això és exactament el que diu el president de Toyota, Akio Toyoda, però va anar més enllà a Dirtfish:

Espero que el WRC canviï a una fórmula de motor d’hidrogen en el futur. És obvi que cadascú tira cap on més l’interessa, en aquest cas Toyota està molt implicada amb l’hidrogen, però en un moment en què el WRC es planteja què fer a curt termini, la probabilitat més alta és fins i tot augmentar la capacitat híbrida actualment present al Rally1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Xavier Cll
1 Any fa

Obvi..