Hyundai ha obert la caixa de pandora dels reconeixements il·legals?

Hyundai Motorsport va emetre un comunicat després de la desqualificació de Thierry Neuville i Martijn Wydaeghe dels resultats del Safari, en el qual accepta la decisió, però el que diu al final és preocupant: pel que sembla, aquest no va ser un cas únic, no amb contundència en aquesta carrera, i ara Hyundai vol treballar amb la FIA ​​per «promoure la seguretat i la igualtat».

Aquesta és la declaració:

«L’equip Hyundai Shell Mobis reconeix la decisió dels comissaris de desqualificar el cotxe número 11 (Thierry Neuville i Martijn Wydaeghe) del Kenya Safari Rally per violació de l’article 35.4.2: accés a trams amb cotxe.


Malgrat les circumstàncies presentades per l’equip en relació a la incertesa dels límits de la carretera en aquest esdeveniment concret, entenem i prenem nota de la posició de la FIA per prendre les mesures necessàries per acabar amb la pràctica habitual dels participants que accedeixen a les carreteres per millorar els seus coneixements.

Treballarem amb la FIA per continuar promovent la seguretat i la igualtat dels equips als escenaris”.

Com es pot veure, aquestes frases finals: «entenem (…) la posició de la FIA per prendre les mesures necessàries per acabar amb la pràctica habitual dels participants que accedeixen a les carreteres per millorar els seus coneixements» i «treballarem amb la FIA ​​per continuar promovent la seguretat i la igualtat dels equips a les seccions”, és aclaparador.

Aleshores, aquesta és una pràctica estàndard al WRC? No hi ha igualtat?
Es pot dir que la caixa de Pandora s’ha obert al WRC en termes de reconeixements il·legal.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments