La desfeta de Hyundai al Safari explicada per Cyril Abiteboul

Després d’haver viscut el millor cap de setmana a Sardenya a principis de mes, Cyril Abiteboul ha viscut clarament la seva major decepció des que va prendre les regnes de Hyundai Motorsport.

El Hyundai i20N Rally1 va tornar a experimentar problemes preocupants, concentrats especialment en el cotxe d’Esapekka Lappi, víctima de diverses trencadisses en un eix de transmissió. La situació és com a mínim preocupant i el francès reconeix que el seu equip ha de reaccionar ràpidament.

“Estem molt decebuts i tot l’equip està desanimat. És un esdeveniment que estima al món dels ral·lis, però és un esdeveniment on mai hem estat bé, i de nou no ho hem estat aquest cap de setmana.

Cyril Abiteboul

Malauradament, aquest ral·li va exposar una sèrie de debilitats que pensàvem que s’havien solucionat, en particular els problemes que Esapekka tenia amb el seu eix de transmissió. Ho sentim molt, perquè havia treballat molt i el seu ritme ràpid el va posar en condicions de lluitar pel podi.

Cyril Abiteboul

Els problemes de suspensió van impedir que Thierry es recuperés d’un inici difícil, la qual cosa és una decepció per a tots nosaltres per la batalla pel títol de pilots. Dani va fer el que s’esperava d’ell i va ajudar a reduir les diferències en la lluita pel campionat. Tot plegat, un mal cap de setmana per a nosaltres, però ha de ser una plataforma útil per resoldre els nostres problemes tècnics abans de la propera cursa».

Cyril Abiteboul

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments