Alpine continua fent neteja

Gran neteja a Alpine. Fa una setmana, Luca de Meo, el cap del grup Renault, va anunciar la substitució de Laurent Rossi, el conseller delegat de la marca Alpine, per Philippe Krief, donant les gràcies al cors després de dos anys i mig.

Alpine va anar més enllà aquest divendres, anunciant també la marxa d‘Otmar Szafnauer i Alan Permane. El líder nord-americà-romanès, que va arribar fa un any i mig, ha tingut un inici de temporada molt variat, marcat per un avanç insuficient de l’A523 així com nombrosos errors operatius dins de l’equip. Bruno Famin assumirà el càrrec de director de l’equip a l’espera de l’arribada d’un possible substitut de Szafnauer.

També se li va donar la sortida al director esportiu Alan Permane, que portava 34 anys a Enstone. És una gran tronada, sobretot per al britànic, que va començar el 1989 a l’època de Benetton, i que s’havia convertit en el número 3 de l’equip. Julian Rouse, anteriorment responsable de l’acadèmia, és nomenat director esportiu interí, mentre que el director tècnic d’Alpine Matt Harman continuarà al capdavant.

Cal tenir en compte que Pat Fry, director tècnic, va dimitir per incorporar-se a Williams com a director esportiu, un lloc vacant durant més de vuit mesos per la marxa de François-Xavier Demaison.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments