Latvala torna a somriure al volant

Sense el més mínim objectiu esportiu en ment el cap de l’equip Toyota va gaudir d’un gran cap de setmana per les seves contrades

Jari-Matti Latvala va poder tornar a ser qui era abans: un pilot de ral·lis. Així que va poder canviar la seva vestimenta de director esportiu de Toyota pel seu mono, una vestimenta que no es ficava per correr una prova del mundial des del Ral·li de Suècia 2020.

Per a aquesta prova el finlandès va rebre llum verda d’Akio Toyoda (president de Toyota Motor Corporation) per prendre part d’un cap de setmana de plaer més que de competició per al sostcampió del món de 2015.

Al final, els diferents esdeveniments del curs van permetre a Jari-Matti Latvala aconseguir un bon 5è lloc a la classificació final, demostrant que encara tenia bona ritme.

Vaig tenir sensacions increïbles i divertides durant tot el cap de setmana, em va agradar molt conduir aquest cotxe.

Latvala

Gràcies a Akio i a l’equip per donar-me aquesta gran oportunitat. Vaig viure una cosa realment fenomenal que recordaré tota la vida. Va ser increïble poder conduir d’una manera relaxada sense haver de pensar en els resultats. Quan les condicions eren difícils, només podíem pilotar al nostre ritme i acabar cinquè a la general i fins i tot aconseguir punts a la Power Stage, és fantàstic.

Latvala

A Grècia (7-10 de setembre), Jari-Matti Latvala tornarà a posar-se el barret de director.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments