Al-Attiyah i Toyota firmen les paus fins a finals de 2023

Després de les declaracions de Nasser al final de la Baja Aragón 2023 on anunciava que aquella seria l’última prova amb l’equip Toyota, les dues parts implicades han arribat a un acord fins a final de temporada.

Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel lideren actualment la classificació del W2RC després de guanyar el Sonora Rally a Mèxic a principis d’aquesta temporada. Actualment avantatgen en 30 punts el seu competidor més proper a la classificació del W2RC, i el segon lloc també està ocupat per un pilot del Toyota Hilux T1+, el pilot privat Yazeed Al Rajhi. Alhora, Toyota GAZOO Racing lidera el Campionat de Fabricants amb 63 punts d’avantatge.

La Ruta 40 és la penúltima prova del W2RC 2023, i és la primera vegada que la cursa apareix al calendari del W2RC. Tot i això, les zones on es desenvolupa la carrera – La Rioja, Belén i Salta – són familiars per a les tripulacions que van competir en els ral·lis Dakar sud-americans. Dit això, la barreja de tipus de terreny, incloent travesses rocoses i dunes, segurament posarà a prova totes les tripulacions per igual. La cursa es farà del 26 d’agost a l’1 de setembre i constarà de cinc etapes.

El compromís següent per a Nasser, Mathieu i l’equip Toyota GAZOO Racing després del Ral·li Desafio Ruta 40 serà la cinquena i última prova de la temporada 2023 del W2RC, el Ral·li del Marroc, que tindrà lloc del 12 al 18 d’octubre.

Poc després del Ral·li del Marroc, Toyota GAZOO Racing anunciarà la seva alineació global TGR Dakar i W2RC per al 2024. L’equip segueix fermament compromès amb el W2RC com a part del seu full de ruta cap al Dakar Futur 2026.

«Estic emocionat de poder completar les dues últimes proves del Campionat del Món de Rally-Raid 2023 amb TOYOTA GAZOO Racing, i les properes curses ens ofereixen fantàstiques oportunitats per sumar valuosos punts en el nostre intent de guanyar dos títols consecutius del W2RC. Pel que fa al Desafiament Ruta 40 de la setmana que ve, conec la zona on anem, i especialment les dunes de Betlem poden ser dures. Però veurem”.

Nasser Al-Attiyah:

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments