Millener vol que els Rally2 tinguin un paper clau en el campionat de constructors

Durant aquest període de converses i rumors, ja sigui sobre formats de ral·li o reglaments tècnics, s’estan llançant nombroses propostes per part dels fabricants implicats.

Després de que Jari-Matti Latvala proposés més assistència per limitar les retirades mecàniques, Richard Millener, director principal d’M-Sport, proposa un nou format per comptar punts per al campionat de fabricants.

Tot i que cada constructor tindrà un Rally2 la propera temporada amb l’arribada del GR Yaris el 2024, el britànic voldria que els punts els aconseguissin dos Rally1 i un Rally2, en lloc dels dos primers Rally1 actualment.

Tots els fabricants actuals tenen un cotxe Rally2. Llavors, per què no podem organitzar el campionat del món amb una altra categoria? Hi hauria dos cotxes de Rally1 i un de Rally2, competint per aconseguir punts al Campionat del Món de Constructors. Vaig comentar aquesta idea al promotor. Això els va interessar.

Richard Millener, director principal d’M-Sport

Aquesta reforma, més aviat original, podria permetre als joves pilots comptar amb el suport d’un fabricant i tenir un paper decisiu a jugar al campionat.

Imagineu una situació en què els pilots júniors dels equips decideixin el campionat del món de constructors amb la categoria inferior.

Richard Millener, director principal d’M-Sport

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments