Prèvia Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva 2023

Arriba el ral·li amb el nom més llarg dels que es celebren al nostre país, Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva. Curiositats a part, és la prova sobre terra més singular de tot el campionat, pel tipus de terreny i l’orografia dels trams. Bons ingredients per la segona prova del campionat de terra.

Amb una llista d’inscrits que s’enfila fins als 33 inscrits, el conegut Ral·li de Vidreres tindrà demà una nova prova del Campionat de Catalunya de ral·lis, Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i Challenge Rallycracks.

Després d’una edició de 2022 passada per aigua, la cita d’aquest any arriba un altre cop al tradicional setembre. El ral·li organitzat per Peu a Baix es dividirà en dos trams diferents a recorrer en tres ocasions sumant un total de 108,4 km dels quals 49,65 km seran contra el cronòmetre.

Amb aquest menú, demà dissabte 29 de setembre a les 13:00 h donarà el tret de sortida a la prova gironina des dels peus de l’església de Santa Maria de Vidreres, una obra arquitectònica d’estil Barroc i que data la seva construcció del segle XVI. La primera cronometrada del ral·li de 10,05 km començarà a les 13:33 h, mentre que l’última passada pel tram B, de 6,50 km serà a les 18:49h de la tarda.

Rally Vidreres 2022

Entre els principals inscrits hi trobem tres vehicles Rally2 d’última generació pilotats pels «cocos» del campionat, els dos pilots que a Cervera ja ens van donar un bon espectacle en la seva lluita: Alejandro Mauro – Rodrgio Sanjuan i Xavi Vidales – Jordi Hereu. Tots dos sortiran al volant de diferents unitats d’Skoda Fabia. El tercer equip al volant d’un cotxe txec és el format per Marc Comas i Adrià Pesado.

Continuant entre els quatre rodes motrius, hi haurà a la línia de sortida els locals Dani Oliveras i Gerard Alsina amb un Citroën C3 N5, els quals segur que donaran molta guerra. Joan Casals i Laura Camps repetiran experiència al volant del veterà Mini JCW.

Vidreres_2021_guillem Serna
Nacho Mateo

Entre els dos rodes motrius cal destacar la presència d’Alex Español acompanyat per Patricia Saiz amb un Peugeot 208 Rally4 i Domènech – Marchall amb un Renault Clio Rally5. Bala Roca i Miquel Amblàs també seran a la sortida amb el mític Vauxhall.

La Challenge Rallycracks torna a terres catalanes després de la seva primera aparició a Cervera a principis d’aquest mes. Els 10 participants que aporta a la cita gironina serà un altre dels grans punts d’atenció del ral·li.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments