Prèvia Ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou 2023

L’Escuderia Costa Daurada ha organitzat per aquest dissabte dues proves: una nova edició del Ral·liesprint d’Escornalbou, que aquest any arriba a la seva tercera edició, fent-la ja un clàssic del calendari català per aquestes dates. I el 3r Clàssics Vilanova d’Escornalbou, en la Challenge Intercomarques, una proba de regularitat que és recorrerà tambè en la zona de les muntanyes de Tarragona.

La prova de velocitat comptarà amb dos trams diferents en un mateix recorregut, les carreteres que uneixen Vilanova d’Escornalbou i Riudecanyes en el seu pas pel Monestir d’Escornalbou, es disputaran tres trams direcció Vilanova d’Escornalbou i dos trams direcció Riudecanyes.

escornalbou_2021100
Nacho Mateo

La primera passada pel tram A, Escornalbou 1, serà a les 13:12 h del dissabte 7 d’octubre, mentre que l’última passada pel tram B, Escornalbou 2, serà a les 18:23 h. En total 67,53 km dels quals 34,81 seran cronometrats.

escornalbou_2021103
Nacho Mateo

La llista d’inscrits, encara que no molt llarga, compta amb bona maquinària. Pañella – Velilla sortiran amb un Skoda Fabia Rally2, mateixa montura però diferent versió per a Quim Manresa i Paula Manresa, en aquest cas R5. David Espasa – Etna Espasa hi seran presents al volant d’un Porsche 996 CUP GT3, un altre Porsche per un habitual del català Xevi Domènech i Susanna Cercadillo, en el seu cas 997 GT3 RS. El tercer Porsche a la sortida de Vilanova d’Escornalbou serà el de Salvador Canals i Albert Roger amb un 911 Cup.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments