Triomf, títol i súpercampionat 2023 per a Suárez i Iglesias a La Nucía

FotoRFEdA

Cap de setmana de somni per a José Antonio Suárez i Alberto Iglesias a La Nucía, on han rubricat el seu quart triomf de la temporada reconquerint així l’SCER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) dos anys després.

Jose Antonio ‘Cohete’ Suárez i Alberto Iglesias (Skoda Fabia RS Rally2) es van adjudicar la 29a edició del Rallye La Nucia, després de dotze trams i 151 quilòmetres contra el crono tremendament igualats. Fins a quatre pilots van comandar la general d’un ral·li molt boig i amb diversitat d’incidències que van condicionar el desenllaç. Al final 10,3 segons van ser suficients perquè Suárez pugés a dalt de tot del podi a La Nucía i, cosa que és més important per a les seves aspiracions, aconseguir el seu segon supercampionat d’Espanya a falta de disputar una prova.

jan solans rodrigo sanjuan hyundai i20 rally2 la nucía 2023
RFEdA

Jan Solans i Rodrigo Sanjuán van recuperat terreny durant l’etapa decisiva de la prova alacantina, fent pujar al segon esglaó del podi el Hyundai i20 N Rally2 de l’equip Teo Martín Motorsport, per davant de l’Skoda Fabia Rally2 Evo amb què Javier Pardo i Adrián Pérez van encapçalar la jornada inaugural.

Una punxada abans de la dotzena i última especial, quan acabaven d’alçar-se líders d’aquesta penúltima cita, va relegar a la quarta posició final Pepe López i Borja Rozada, vencedors del TC Plus amb el Hyundai i20 N Rally2 que gestiona Terra Training Motorsport. Óscar Palomo i Sara Fernández van tancar les cinc primeres posicions de l’última prova sobre asfalt del SuperCER, adjudicant-se respectivament el Trofeu S-CER Junior i el Trofeu Femení Laura Salvo.

Àlex Espanyol i Patricia Sáiz van ser els vencedors del Trofeu S-CER 2RM i la Beca Junior RTS, que ja s’ha resolt matemàticament a favor de Sergi Pérez i Lorena Romero. Una temporada impecable per a la parella catalana de Mavisa que ara s’enfrontaran a reptes internacionals de major dificultat.

sergi perez lorena romero la nucía 2023
RFEdA

Daniel Berdomás i Brais Mirón han consolidar el seu liderat a la Toyota GAZOO Racing Iberian Cup amb una nova victòria. Això no són bones notícies per Sergi Francolí i Xevi Moreno que uns problemes de frens durant la primera etapa el van deixar sense opcions tot i demostrar un gran ritme com certifica el ple d’escratx durant la segona jornada de la prova. Tot es decidirà en l’última prova sobre terra a Pozoblanco.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments