Prèvia Ral·li de Tàrrega 2023

Va començar després de l’estiu i encara no hem arribat a l’hivern que ja arriba al final. El campionat de Catalunya de ral·lis de terra arriba a la que seria la seva última prova si no s’hagués posposat el ral·li de Vidreres. El 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega es disputarà aquest proper diumenge per la comarca de l’Urgell amb un recorregut molt compacte i amb una llista d’inscrits que supera per poc la trentena.

El Ral·li de Tàrrega comptarà amb dos trams diferents, Montalbà i Cunill, a repetir en tres ocasions que sumen un total de 66,6 km cronometrats. El primer tram començarà a les 9:13 h del diumenge 12 de novembre, mentre que l’últim, el B, amb que es conclourà la prova serà a les 13:58. En total, poc més de 4 hores des de l’inici fins al final del ral·li.

Rally_Cervera_2022 casanovas que peugeot 206
Nacho Mateo

Entre els inscrits trobem al virtual campió de Catalunya, Alejandro Mauro i Rodrigo Sanjuan, al volant de l’Skoda Fabia Rally2 del seu propi equip Mapo Motorsport. Unitat similar a la que utilitzaran Marc Comas i Paula de Carvalho. L’altre quatre rodes motrius inscrit és el veterà Mini JCW de Joan Casal i Brigitte Saurí.

Per darrera trobem els primers dos rodes motrius tripulats per Joan Casanovas «Xindri» acompanyat de Denisia Bianca amb un Peugeot 206, i Joan Bala Roca acompanyat en aquesta ocasió per Miquel Amblàs amb el mític Vauxhall Astra. Josep Anton Domènech i Manel Marchal estaran a la linea de sortida de Tàrrega amb el Renault Clio Rally5.

La Challenge Rallycracks desembarca a la terra ferma per disputar la penúltima prova del campionat. El campionat té uns líders destacats després de la cursa a Borja (Aragó) amb Miquel Pons i Carles Planell. Tot i el gran triomf aconseguit per Pere Rovira i Marc Que en l’última prova, Pons i Planell ho tenen tot de cara per deixar el títol encarrilat a falta d’una prova per disputar-se.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments