Pere Rovira i Marc Que triomfen a la Challenge Rallycracks i fan podi absolut al Ral·li de Tàrrega 2023

Rovira i Que van aconseguir marcar tots els escratx de la prova i segueixen vius en la lluita pel títol

Miquel Pons i Carles Planell van patir una sortida de pista en el primer tram que els feia perdre més de 5 minuts i les opcions a un bon resultat

Pere Rovira i Marc Que van aconseguir una gran gesta el diumenge en la disputa del Ral·li de Tàrrega. El mollerussenc va aconseguir pujar al tercer lloc absolut de la prova amb l’humil Ford Focus de la Challenge Rallycracks.

Rovira i Que es van mostrar intractables en un ral·li que coneixen bé. L’actuació va estar marcada per un inici fulgurant aconseguint un bon temps en el primer tram de la prova i, a partir d’aquí, intentar no cometre cap errada. Però no només no van cometre cap error si no que van aconseguir mantenir un ritme constant durant tota la prova, cosa que els va permetre acabar amb un ple d’escratx a la Challenge Rallycracks i un magnífic tercer lloc a la general.

La cursa ha començat molt bé, hem marcat un bon temps al primer tram, ens hem sentit súper còmodes i a partir d’aquí hem intentat no cometre cap error i bé, estem súper contents, ens ha sortit una cursa rodona.

Rovira

Amb aquesta gran actuació, Rovira i Que encara tenen opcions de guanyar el títol de la Challenge Rallycracks. La prova final de la temporada serà el Ral·li de Vidreres, que es disputarà el proper 2 de desembre.

El ritme d’en Pere és alt, o sigui que ens hem divertit moltíssim. Amb un tercer lloc de escratx de la general, és a dir, no podem demanar més. Un cotxe súper humil en contra de cotxes molt, molts superiors

Marc Que, copilot de Pere Rovira
muntadas focus tàrrega rallycracks 2023
Nacho Mateo

Dani Muntadas i Marta Ylla també realitzaven una gran actuació en els trams de terra urgellencs. Tot i no poder seguir el ritme de Rovira i Que, la parella demostrava un gran velocitat i agressivitat al volant del Focus. Després dels dos triomfs consecutius de Rovira, ara son tercers a la classificació de la Challenge a falta d’una última prova.

Hem vingut a aquest ral·li de Tàrrega amb la intenció de fer un podi. La veritat és que hem aconseguit el podi que era l’objectiu final, tot i que hem estat una mica espessos i els dos primers trams no se’ns han donat del tot bé. Però bé, hem anat recuperant. També hi ha hagut un error per part d’un contrincant nostre que ens ha facilitat la segona posició del ral·li. En general el ral·li estava molt divertit, molt ràpid i satisfet per la feina feta i res, a esperar Vidreres

Dani Muntadas

L’últim calaix del podi l’ocupaven Oriol Dot i Domènec Castellet. La parella feia un ral·li molt regular, començant els primers trams amb cautela per després anar augmentant el ritme a mesura que anaven passant els quilometres.

dot focus tàrrega rallycracks 2023
Nacho Mateo

Igual que admetia Muntadas, Dot reconeixia que part del seu resultat final a Tàrrega era fruit del problema que patia el líder de la Challenge, Miquel Pons. El pilot de l’Anoia patia una sortida de pista en el primer tram que el feia perdre més de cinc minuts i el deixava sense opcions a un bon resultat per sentenciar el campionat al seu favor.

El ral·li ha anat bé. Els primers trams al matí m’ha costat una mica, però els temps sortien bé. Després hem anat portant el mateix ritme tot el dia. Estem contents, el cotxe no ha donat cap problema. I hem tingut la fortuna que el Miquel ha sortit i hem pogut fer un podi que a la Focus està realment molt car.

Oriol Dot

D’altra banda, el ral·li és molt bonic, en unes zones molt ràpides, amb alguns angles una mica complicats i la veritat que ens ho hem passat molt bé. Feia dos anys que no corríem aquí i sempre és una assegurança. És un ral·li bo pels cotxes perquè no es fan malbé, que venint de Cervera s’agraeix també i d’altra banda molt contents amb la Challenge, ens ho estem passant molt bé.

Oriol Dot

L’última cursa de la temporada es disputarà a Vidreres el proper 2 de desembre i decidirà el campió de la Challenge Rallycracks. En punts bruts, Miquel Pons és líder sumant un total de 239 punts mentre que en Pere Rovira en suma 207, Dani Muntadas és tercer amb 192, tot tres amb opcions al títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments