La FIA limita les unitats de potència dels Rally1 per a les properes temporades

Per reduir costos, els equips inscrits entre els Rally1 hauran de fer que els seus motors híbrids durin més. El 2024 també s’introduirà un nou sistema de punts.

Després dels anuncis del Consell Mundial de la Federació Internacional de l’automòbil (FIA) aquest dimecres, 6 de desembre, els equips que competiran a la categoría Rally1 hauran de controlar més de prop la fiabilitat del seu motor híbrid. De fet, cada cotxe només tindrà dret a tres unitats de potència híbrida cada temporada, el 2024 i el 2025, enfront de les 9 unitats anuals permeses el 2022 i el 2023. L’objectiu és estalviar costos.

A més, s’introduirà un nou sistema de punts per a les classificacions de Pilots i Fabricants. Els detalls d’aquesta mesura seran revelats més endavant pel grup de treball liderat per David Richards i Robert Reid.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments