Dacia crea un «Dream Team» per al Dakar 2025 amb la incorporació d’Al-Attiyah

Dacia ha formalitzat aquest dimarts la presència de Nasser Al-Attiyah a les seves files a partir de la temporada 2025, per al Dakar i el Campionat del Món de Rally-Raid (W2RC). El vigent campió de la disciplina, que va deixar Toyota per incorporar-se a Prodrive a finals del 2023, trobarà, doncs, Sébastien Loeb i Cristina Gutiérrez al fabricant romanès

Sempre acompanyat del seu copilot Matthieu Baumel, Nasser Al-Attiyah, de 52 anys i 5 vegades guanyador del Dakar, correrà oficialment amb la marca a partir de les proves previstes per al 2024. Les tres tripulacions provaran un prototip de la marca a les pistes del ral3li del Marroc f l’any vinent.

Estic molt feliç de formar part de la família Dacia. És una marca preciosa, la veig a tot el món. Vull treballar per a aquest fabricant a la meva regió, a l’Orient Mitjà. Intentaré fer el possible. És una gran oportunitat per competir al Dakar amb Dacia. Crec que serà un bon equip. Intentarem guanyar el primer any amb aquest dream team. Tinc molt de respecte per Sébastien i Cristina, tinc bones relacions amb ells.

Nasser Al-Attiyah

La marca romanesa va anunciar al mes juliol els seus plans per conquerir el ral·li més dur del món de la mà del preparador britànic Prodrive. Amb aquest nou anunci, al que es suma els dos companys ja presentats, Loeb i Gutiérrez, farà del projecte un autèntic candidat al triomf.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments