Presentat el Rally Lloret de Mar 2024

La prova tindrà 160 km contra el rellotge i invertirà l’ordre de les etapes respecte l’edició anterior

La temporada 2024 comença a agafar forma. Amb la novetat que el Ral·li de La Llana es disputaria el 19 i 20 d’abril i que seria puntuable per al CERA, ara és el torn del Rally Lloret que dona a conèixer els seus detalls més importants.

El Rally Lloret de Mar 2024, que se celebrarà els propers 16 i 17 de febrer, ja ha començat el compte enrere. La prova, que arriba a la seva onzena edició, es consolida com una de les més importants del calendari català de ral·lis.

L’organització, V-Line Org, ha preparat un programa amb un total de 160 quilòmetres cronometrats distribuïts en sis trams diferents. Els pilots i copilots tindran l’oportunitat de competir en trams mítics com són «Tossa-Cadiretes», «Els Àngels» o «Santa Pellaia».

Una de les novetats d’aquesta edició és la inversió de les dues etapes de competició. La primera, que se celebrarà divendres a la tarda, començarà amb els trams de «Cladells», «St. Hilari-Collsaplana» i «Ravell-Arbúcies». La segona etapa, que se celebrarà dissabte, començarà amb el tram de «Tossa-Cadiretes» i continuarà amb els trams de «Els Àngels» i «Santa Pellaia».

Lloret de Mar serà la gran protagonista acollint la majoria de moments clau de la prova. Les sortides i arribades des del podi situat al Passeig Marítim, emplaçament que també acollirà el parc tancat, reagrupaments i l’entrega de trofeus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments