ChatGPT desembarca en els cotxes de Volksewagen

Volkswagen va presentar una nova funcionalitat per als seus vehicles al Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas, en cooperació tecnològica amb l’empresa Cerence. A la fira d’electrònica líder del món, que se celebra del 9 al 12 de gener, Volkswagen ha publicat els primers vehicles en què el chatbot ChatGPT, basat en intel·ligència artificial, s’ha integrat al seu assistent de veu IDA.

En el futur, els clients tindran accés perfecte a la base de dades d’intel·ligència artificial en constant creixement en tots els models de Volkswagen equipats amb l’assistent de veu IDA i podran llegir el contingut cercat mentre condueixen. Cerence Chat Pro, del soci tecnològic, és la base d’aquesta nova funció.

Volkswagen serà el primer fabricant de gran volum a oferir Chat GPT com a funcionalitat estàndard a partir del segon trimestre del 2024 en molts vehicles de producció. Els actuals models MEB i MQB evo de les marques del grup VW que utilitzen l’assistent de veu IDA tindran accés a la integració de ChatGPT, que també garanteix la total confidencialitat de les dades personals, sense que aquesta funció tingui accés a la informació del vehicle.

Sense la necessitat de crear un compte, instal·lar cap aplicació o registrar-se a ChatGTP, el nou chatbot s’ofereix juntament amb l’última generació d’infoentreteniment en els següents models: ID.7, ID.4, ID.5, ID.3, Tiguan i el Passat, així com en el nou Golf.

Això us permetrà fer molt més que només control i comandament per veu. L’assistent de veu IDA es pot utilitzar per controlar el sistema d’infoentreteniment, la navegació i l’aire condicionat, o per respondre preguntes de coneixement general, garanteix Volkswagen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments