VW mostra les primeres imatges del nou Golf

El Golf és un model de referència de Volkswagen i representa l’expressió «best-seller» com gairebé cap altre. El Golf va marcar la mobilitat no només a Alemanya, sinó també a la resta del món.

Volkswagen celebra amb aquest popular model celebrant el seu 50è aniversari. Durant les celebracions de l’aniversari, la marca no només recordarà el passat, sinó que també presentarà a finals de gener el nou Golf i que, com els seus predecessors, anirà acompanyat de nombroses novetats que s’aplicaran a la producció en sèrie. El llançament a Catalunya està previst per al tercer trimestre del 2024.

Mentre el cotxe no arriba, tenim les primeres imatges del CES 2024, la principal fira d’electrònica del món, que se celebra del 9 al 12 de gener. Volkswagen presentarà els primers vehicles en què el chatbot ChatGPT, basat en intel·ligència artificial, està integrat al seu assistent de veu IDA. També hem pogut veure les primeres imatges del nou Golf que arribarà aviat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments