Traiem la calculadora després del Rallye Monte-Carlo 2024

Thierry Neuville va obtenir tots els punts disponibles amb la nova normativa de punts introduïda aquesta temporada i, lògicament, es troba al capdavant de la classificació del WRC 2024.

El belga, primer a l’acabar la jornada de dissabte, al final de la tercera etapa del Rallye Monte-Carlo (18 punts), també va ser el més ràpid diumenge (7 punts) i a la la Power Stage (5 punts), el que suma un total de 30 punts.

Segon a l’arribada a Mònaco, Sébastien Ogier també és segon al campionat amb 24 punts (15+5+4), per davant del seu company d’equip Elfyn Evans i els seus 21 punts anotats (13+6+2) durant el cap de setmana. Ott Tänak va anotar la meitat de punts que el seu company d’equip i ocupa el quart lloc amb 15 punts.

Un inici de temporada sense errades per a Adrien Fourmaux a Monte-Carlo que, amb el seu cinquè lloc i 11 punts guanyats als Alps, també és cinquè al campionat.

Entre els constructors, tot i que Toyota (46 punts) no va aconseguir la victòria, segueix al capdavant del campionat gràcies al doble podi dels seus dos pilots, amb un punt d’avantatge sobre Hyundai (45 punts). M-Sport Ford ja es troba a una bona distància, amb només 19 punts.

WRC 2024: classificació de pilots
1) Thierry Neuville (Hyundai) – 30 punts (18+7+5)
2) Sébastien Ogier (Toyota) – 24 punts (15+5+4)