Kalle Rovanperä a la Porsche Carrera Cup

Kalle Rovanperä, el vigent i bicampió del WRC, aprofitarà el seu programa de ral·lis a temps parcial per provar-se en circuits, amb una primera incursió a la Porsche Carrera Cup Benelux.

Fa uns mesos, Kalle Rovanperä va sorprendre el món del WRC anunciant la seva retirada de la disciplina que ha dominat durant els darrers dos anys, optant només per un programa parcial amb Toyota per al 2024. La decisió del doble campió del món va ser sorprenent, ja que ja va declarava estar esgotat a causa de la seva intensa implicació en els ral·lis malgrat la seva joventut (23 anys). «Quan vols guanyar el títol hi ha tanta pressió per sumar punts que gairebé oblides el plaer de conduir. L’estrès que s’instal·la finalment acaba per treure tota la diversió al volant.«

El desembre passat, Kalle Rovanperä ja va expressar la seva voluntat de provar els circuits i, per tant, això es farà realitat ben aviat. Aquest divendres, el doble campió mundial del WRC ha formalitzat el seu compromís amb la Porsche Carrera Cup Benelux, el campionat monomarca que es disputa entre Bèlgica i Holanda.

Kalle Rovanperä ha anunciat la seva presència en aquest campionat durant quatre dels sis caps de setmana de curses previstes en el calendari de la Porsche Carrera Cup Benelux (Spa-Francorchamps, Zandvoort, Imola, Assen, Red Bull Ring i Zolder). Conduirà un Porsche 911 (992) GT3 Cup preparat per RedAnt Racing.

«Fa molt de temps que pensava en fer curses en pista. Serà un gran repte per a mi, però estic molt emocionat. Crec que la sèrie del Benelux és molt competitiva: hi ha pilots joves i també amb molta experiència, així que serà un gran repte per a mi enfrontar-me a ells. Però, alhora, serà una experiència d’aprenentatge molt enriquidora per a mi.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments