Lappi i els dos rècords que ha batut aquest cap de setmana a Suècia

Esapekka Lappi va batre dos rècords quest cap de setmana, convertint-se en el pilot amb més temps entre dos triomfs del WRC, així com el pilot amb més curses entre dues victòries del mundial.

Les dues coses no són el mateix, ja que una es refereix al temps, l’altra a les carreres finalitzades, i com sabem, el finlandès va estar absent del WRC durant un temps, però tot i això també va batre el rècord.

El registre ara és de 6 anys i 203 dies, quan fins el passat cap de setmana era poc per sota dels sis anys. Pel que fa al nombre de ral·lis entre victòries, Dani Sordo era l’anterior líder de la taula, amb 56, ara és Lappi amb 61.

Hi ha noms importants a les estadístiques del WRC que estan presents a la taula, per exemple Sébastien Loeb, que va esperar cinc anys i 178 dies entre el seu triomf a l’Argentina 2013 i Catalunya 2018 i després altres tres anys i 88 dies fins al Rallye de Montecarlo de 2022.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments