Kimera: Evo 038

Si te vas quedar embadalit amb el Kimera Evo 37, llançat el 2021 per Kimera Automobili, que va decidir reviure la llegenda del Lancia 037 Rally recreant el ‘retromod’ amb el nom EVO37, segur que t’agradarà l’Evo 038.

Kimera va presentar l’Evo038 al Saló de l’Automòbil de Ginebra. Basat en el Kimera Evo37, aquest nou cotxe inclou tracció total, aproximadament 100 cavalls de potència més i altres millores. Amb gairebé 600 CV transmesos mitjançant una transmissió manual modificada de sis velocitats.

kimera-evo38

Amb una gran quantitat de fibra de carboni i titani, l’equip darrere de l’Evo38 ha limitat la penalització de pes d’afegir AWD. Pesa aproximadament 1.100 quilos. El Kimera Evo37 tenia un motor de 2,1 litres, fabricat per Italtecnica, reestructurat sota Claudio Lombardi. L’Evo38 està previst que es vengui amb una caixa de canvis seqüencial electrònica.

Rallye_Monte_Carlo_2022_Kimera_037 copia
Nacho Mateo

S’espera que Kimera produeixi 38 unitats exclusives programades per començar a finals d’aquest any. Encara no hi ha preus, l’única referència és el 037 que va costar 480.000€. La marca també està preparant el llançament del K-39, previst per al juny.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments