Porsche demostra el seu potencial fent la pole dels 1.812 km de Catar 2024

A Hyperpole, que organitza la graella de sortida dels 1812 km de Catar, la cursa inaugural de la temporada del Campionat del Món de Resistència (WEC), Matt Campbell, pilotant el Porsche 963 número 5, ha aconseguit la pole position, la primera de Porsche Penske Motorsport.

El pilot de Porsche ha superat a Nyck de Vries, en el Toyota GR010 – Hybrid nº7, aconseguint el millor temps en aquest duel, amb una marca d’1:39.347s, deixant l’holandès a 0.164s.
Callum Ilott, pilotant el Porsche número 12 de l’equip Hertz JOTA, va ocupar el tercer lloc de la general, seguit del Ferrari 499P número 50 d’Antonio Fuoco i on és també el català Miguel Molina. Kevin Estre, en el segon Porsche 963 de fàbrica, número 6, ha acabat davant del Peugeot 9X8 número 93, assegurant-se la cinquena posició, mentre que Jean-Èric Vergne va acabar sisè.

TOYOTA GAZOO Racing. World Endurance Championship 1812 km of Qatar Losail Circuit Doha Qatar 29th February to 3rd March 2024

En la classificació abans de l’Hyperpole, Alex Lynn ha estavellat el Toyota GR010 – Hybrid número 8, deixant-lo fora dels deu primers.

Diversos cotxes, inclosos els Porsche JOTA i els dos Ferrari de fàbrica, estan sent investigats per possibles infraccions dels procediments de recàrrega de combustible.

Tom van Rompuy, de TF Sport, va aconseguir la primera pole de la nova categoria LMGT3, conduint el Corvette número 81 Z06 GT3.R. Van Rompuy va assolir la marca d’1:54.372s i ha col·locat el nou Corvette, només en la seva segona cursa des del seu debut a Daytona, en la primera posició entre GT3.

Tom van Rompuy ha quedat per davant d’Alex Malykhin al Porsche 911 GT3 R número 92 Manthey PureRxcing per 0,807 segons, mentre que Thomas Flohr es va assegurar el tercer lloc amb el Ferrari 296 GT3 número 54 Vista AF Corse.

La cursa de Catar de 1812 km té lloc aquest dissabte 2 de març, a partir de les 9 del matí, hora catalana.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments