Rovanperä se’n va de Safari

La gran novetat per a la tercera prova de la temporada és la presència de l’actual campió del món amb el seu programa parcial

El Safari es prepara per acollir el WRC per quarta vegada consecutiva. Fins ara celebrat al juny, l’esdeveniment de Kènia s’ha avançat uns mesos i ara tindrà lloc a finals de març (del 28 al 31 de març).

A l’horitzó, aquest és l’únic canvi important pel que fa al Ral·li de Kènia, des del punt de vista organitzatiu. Pel que fa als fabricants, Toyota no podrà confiar en el seu guanyador de la passada edició, Sébastien Ogier. Encara en el seu paper de pilot a temps parcial, el francés tornarà a donar pas a Kalle Rovanperä, qui també està en un programa parcial aquesta temporada. Elfyn Evans i Takamoto Katsuta, els titulars actuals, completen el contingent japonès.

Guanyador a Suècia al febrer de la seva primera aparició de l’any, Esapekka Lappi va tornar a rebre la confiança de Hyundai, que va decidir mantenir-lo per a un segon ral·li consecutiu. Amb dificultats en la seva tornada a la firma sud-coreana, Ott Tänak intentarà aconseguir un bon resultat. Finalment, Thierry Neuville voldrà allargar el bon impuls que va aconseguir al guanyar el Monte-Carlo a l’inici de la temporada i que lidera el campionat.

A més dels d’Adrien Fourmaux i Grégoire Munster, hi haurà un tercer Ford Puma al costat del Safari. Jourdan Serderidis ha decidit fer el viatge a Kènia per a la seva primera sortida amb el Rally1 aquesta temporada tot i anunciar la seva retirada. Coses de rics.

A WRC2, la llista és evidentment prima, però encara és possible una lluita entre Oliver Solberg, Gus Greensmith, Nicolas Ciamin i Kajetan Kajetanowicz. Enganxat al volant d’un Hyundai i20N Rally2, Charles Munster, el germà petit de Grégoire, celebrarà la seva primera aparició en una prova WRC2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments