Solberg es fica en un embolic per culpa de les xarxes socials

El pilot suec és presenta a Kènia per emportar-se un bon grapat de punts en una prova que ha participat en 3 ocasions.

Tot i no ser el més ràpid al shakedown d’ahir, Solberg sap que aquesta és una prova de resistència i espera acabar en el podi el diumenge.

Després del shakedown, els comissaris del Ral·li Safari van anunciar que havien imposat una multa dde 2.000 euros a Solberg a causa d’un vídeo publicat a les xarxes socials durant els reconeixements.

Segons la decisió dels comissaris, es va publicar un vídeo a l’Instagram de Solberg, «on s’utilitzava un dispositiu mòbil de mà per filmar mentre es conduïa en el reconeixement».

Solberg va explicar als comissaris que el vídeo va ser filmat i publicat pel seu gestor de xarxes socials i va posar èmfasi en que les imatges van ser preses en un vehicle diferent del vehicle de reconeixement registrat.

La decisió dels comissaris assenyalava que Solberg es va disculpar i va declarar que comprenia l’error que havia comès i la imatge negativa que això podia transmetre als seguidors. Va afegir que el vídeo va ser eliminat del seu compte a les xarxes socials immediatament després d’adonar-se de l’error.

Els comissaris van subratllar que el vídeo feia clarament la impressió que Solberg estava conduint i filmant alhora. Ara Solberg haurà de pagar la multa de 2.000 euros si comet una infracció semblant durant aquesta temporada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments