Ruiloba es doctora al Sierra Morena 2024

FotoRFEdA

Diego Ruiloba – Ángel Vela van ser els grans dominadors del 41 Ral·li Sierra Morena, on van estrenar el seu compte de victòries a l’S-CER amb el Citroën C3 Rally2.

Després de tancar la primera etapa com a líders de la prova andalusa, el duet del Citroën Rally Team va tornar a destacar el matí de diumenge, marcant dos escratx al bucle matinal, que van completar com a líders en solitari després de la doble punxada d’Alejandro Cachón – Borja Rozada.

Tot i això, els integrants de l’equip Toyota GAZOO Racing Spain van assegurar el segon lloc, per davant de José Antonio Suárez – Alberto Iglesias, vencedors del TC Plus, seguits aquesta vegada per Sergi Pérez – Axel Coronado.

cachon rozada toyota yaris rally2 sierra morena 2024 scer
RFEdA

La parella catalana aconseguien una sòlida actuació podent acabar la primera cursa del SCER després de l’abandonament a Lorca, sumant una bona quantitat de punts en aconseguir la quarta posició final amb el Hyundai i20 N Rally2.

Pérez coronado sierra morena 2024 scer hyundai i20 rally2
RFEdA

Javier Pardo – David de la Puente van quallar una bona estrena amb l’Alpine A110 R-GT, aconseguint un escratx i el sisè lloc de la general. Marc Comas i Carla Salvat acabaven en setzena posició amb l’Skoda Fabia R5.

Unai de la Devesa – Daniel Sosa van sumar el seu primer triomf a la Beca Junior RTS, i alhora al Trofeu S-CER 2RM i el renovat Desafio Peugeot després d’una lluita tram a tram amb l’andorrà Álex Español i la catalana Lorena Romero. Només un problema en l’últim tram deixava la prova sentenciada a favor dels primers.

sito español lorena romero peugeot 208 rally4 sierra morena scer 2024
RFEdA

Javier Villa – Enrique Velasco s’emportaven el triomf de la Toyota GAZOO Racing Iberian Cup després d’heretar el primer lloc que deixaven Pep Bassas – Manel Muñoz quan el seu Toyota Yaris GR els deixava fora per problemes en la bomba de combustible en l’enllaç cap al dotzè tram a falta de només tres per disputar.

pep bassas manel muñoz toyota yaris sierra morena 2024 scer
RFEdA

Un altre focus d’atenció on teníem catalans amb opcions a la victòria era a la Copa Hyundai i20N Rallye on Arnau Bartés i Miquel Velilla sortien a la primera prova de la temporada. La parella catalana vencèdora del VolantRACC 2023 van fer una prova de més a menys llastrats per alguns problemes tècnics. Tot i això van poder acabar en tercera posició amb un bon grapat de punts al sarró i tres escratx com a carta de presentació. Pau Navarro i Jan Rosa també deubutaven en competició, després del primer bucle la parellla catalana havia d’abandonar i reenganxar-se amb SúperRally per a la segona perdent totes les opcions però podent aconseguir alguns punts acabant la prova. José Álvarez – Diego Álvarez es van endur la cita.

bartes velilla hyundai i20 rally2 sierra morena 2024 scer
RFEdA

Juan Manuel Mañá – David Fernández van començar amb victòria el seu camí al Clio Trophy Spain Asfalt.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments