Albert Costa es queda fora de les 24 h de Le Mans 2024

Tot i estar anunciat a la primera llista d’inscrits publicada per l’Automobile Club de l’Ouest (ACO), Albert Costa no participarà a les 24 Hores de Le Mans de 2024. El pilot català va compartir a les seves xarxes socials que no prendrà part a la clàssica carrera de La Sarthe els dies 15 i 16 de juny.

Desafortunadament, sembla que no correré a les 24 Hores de Le Mans aquest any. Estic trist per aquest canvi de plans d’última hora. Continuaré lluitant per una altra oportunitat, després de la meva victòria a LMP2 l’any passat, estic preparat per fer-ho de nou!».

Albert Costa

Guanyador el 2023 amb Inter Europol Competition juntament amb Jakub Śmiechowski i el suís Fabio Scherer, al principi estava previst que corregués per a Nielsen Racing, equip els colors del qual llueix a les European Le Mans Series al costat de John Falb i Colin Noble.

El pilot català també competeix a l’altra banda de l’Atlàntic a la categoria IMSA GTD amb el Ferrari 296 GT3 de Conquest Racing amb Manny Franco com a company d’equip.

El pilot del Barcelona no va donar més explicacions sobre la seva absència de darrera hora però tot sembla indicar que la presència d’un altre pilot amb recolzament econòmic hauria pogut provocar aquest canvi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments