Vettel protagonista del cap de setmana a Imola

Va ser l’home del cap de setmana a Imola: Sebastian Vettel va estar al centre de les converses a Itàlia, ja que va ser un dels organitzadors als diversos homenatges a Ayrton Senna i Roland Ratzenberger.

Dijous, va organitzar una sessió de running amb els colors del pilot brasiler, amb tot el paddock. Diumenge, abans del Gran Premi d’Emília-Romanya, l’alemany va pilotar el McLaren MP4/8 del tres vegades campió del món, onejant les banderes brasilera i austríaca durant les seves voltes de demostració.

La seva presència al paddock va permetre als més curiosos fer-li preguntes sobre el seu futur. En els últims mesos, Sebastian Vettel s’ha relacionat amb un retorn a la Fórmula 1, com a possible substitut de Lewis Hamilton a Mercedes en particular. Al quatre vegades campió del món se li va preguntar sobre els seus plans i un possible retorn a la Fórmula 1 o al WEC.

Vettel imola 2024 2
F1

«Tinc una manera molt diferent de fer les coses. Gaudeixo del meu temps, sobretot amb els nens. Evidentment, trobo a faltar la Fórmula 1 en dies com aquests, quan surt el sol, on les grades estan plenes. M’agradaria estar en un cotxe competitiu i estar a la graella de sortida. (…) Hi ha moltes coses que trobo a faltar, però també hi ha coses que no van juntes. La decisió va ser molt difícil de prendre, encara fa mal, però crec que ara està millor, després d’un any i mig d’estar fora. Estic en pau amb la meva decisió i gaudint de la meva nova vida. »

Vettel al canal de televisió britànic Channel 4 a Imola.

El passat mes d’abril, el pilot de 36 anys va agafar el volant del Porsche 963 per a una jornada de proves a Motorland Aragó, amb vista a una possible entrada a les 24 Hores de Le Mans. Finalment, per falta de temps i experiència a bord del LMDh alemany, Porsche i Vettel van decidir no apostar. Ajornat?

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments